Babyvest

En lille babyvest eller undertrøje er taget af pindene. Den er strikket i et klassisk ribmønster og strikket i et stykke. Jeg har valgt at lave en halsåbning med en trense til en lille knap fremfor en stolpelukning.

Den lille babyvest har jeg strikket i str. 1 år og har strikket den i  BabyAlpaca Silk fra Drops garn. Jeg har brugt lidt mere end et nøgle til den lille babyvest.

Jeg er blevet lidt bidt at strikke forskellige små undertrøjer og er videre med en ny babyvest i et nyt mønster. Det er et strikkeprojekt som ikke tager særligt lang tid og dette mønstret kan sagtens strikkes, mens man ser en film.

Opdateret marts 2021

Babyvest, str. 1 år:

Slå 62 masker op på pinde nr. 3. Strik nu 6 masket ret, *2 vrang, 2 ret*, gentag fra * til * til der er 6 masker tilbage på pinden. Disse 6 masker strikkes ret. Dette mønster strikkes de næste 23 cm hvorefter de midterste 2 vrang masker lukkes af. 

Strik den ene side ret over ret og vrang over vrang de næste 6 cm. Bryd garnet og strik derefter den anden side på samme måde.

Luk nu 12 masker af som maskerne viser og strik videre over de resterende masker i rib ( 2 ret, 2 vrang ) og 6 masker ret. Strik lige op til arbejdet måler 4 cm. Sæt masker på maskeholder. Strik den anden side magen til.

Når begge sider har samme længde slås 26 nye masker op og maskerne fra maskeholderen strikkes med igen. Strik i samme mønster til bagsiden er strikket og har samme længde som forstykket. 

Sy siderne sammen og lad 11 cm stå til ærmegab. Hækl en trense og sy en knap i.

Print Friendly, PDF & Email

Om Betina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2024 · Theme by 17th Avenue

Copyright © 2024 · Amelia on Genesis Framework · WordPress · Log ind

Translate »
Menu Title