C – vitamin boost

IMG_3179

Efter en vinter fuld af forkølelse er jeg ved at være lidt af træt af det og vinteren er faktisk ikke ordentlig begyndt endnu. Vi trænger til sne, sol og frost så vi kan komme al den sygdom til livs. Dette har vi ikke meget indflydelse på, men et c – vitamin boost kan dog gøre meget lige på den konto og det har vi dog selv indflydelse på,  at tilføre kroppen i form af mange sunde frugter og grønsager. 

Nå men nu blev jeg rigtig træt af at være forkølet hele tiden, så her til morgen har jeg haft godt gang i min slow juicer og presset en lækker og vitaminfyldt orange juice. Udover c – vitaminer så er den også fyldt med andre gode vitaminer, mineraler og antioxidanter. Den er smækfyldt med  sundhed, smager super skøn, er frisk og har et bid af den friske ingefær. 

Jeg nød min juice til et par blødkogte æg. Juicen mætter også lidt da den er lavet på en slowjuicer der sørger for at juicen indeholder en del af de gode fibre fra frugt og grønt. Jeg nød et par glas og har hældt resten af juicen på en flaske og stillet den på køl. 

IMG_3181

C – vitamin boost, 3-4 glas:

  • 1 rød grape
  • 3 blod appelsiner
  • 2 æbler
  • 4 skiver frisk ingefær
  • 4 skiver frisk gurkemeje 

Appelsiner og grape er skrællet, æblerne skyllet og halveret. Både den friske ingefær og gurkemeje er skyllet godt og skåret i skiver. Jeg bruger udelukkende økologiske frugter så derfor bliver æbler, ingefær og gurkemeje ikke skrællet. Det hele er kommet i slowjuiceren lidt ad gangen og da gurkemejen smitter af er den presset imellem appelsinerne. 

IMG_3180

Print Friendly, PDF & Email

Om Betina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2024 · Theme by 17th Avenue

Copyright © 2024 · Amelia on Genesis Framework · WordPress · Log ind

Translate »
Menu Title