Den lækreste Nicecream med smag af chokolade og saftige kirsebær

 

Da vi i weekenden var en tur i sommerhuset gjorde vi holdt ved en af vejboderne på Fyn og heldigvis var der stadig masser af mørke lækre kirsebær. Vi købte en pæn portion kirsebær både til at smovse i og til at lave endnu en lækker og cremet Nicecream. 

En Nicecream med smag af chokolade og saftige kirsebær, hvilket er en yderst lækker kombination. Som sødning har jeg brugt frosne bananer, lidt kokossukker og vanilje. Igen har jeg tilført sunde sager som lecithin granulat og tahin som både gør isen ekstra cremet og tilfører lidt ekstra smag. 

Selve isen er lavet på en cremet kokosmælk og soya yoghurt hvilket giver en lækker Nicecream, som også mætter godt og gør den vegansk. Sidst jeg lavede en portion Nicecream fortrød jeg med det samme at det ikke var en dobbelt portion jeg havde lavet, så denne gang begav jeg mig ud i en dobbelt med det samme. 

Jeg har lavet isen i min ismaskine og fordelt det i glas, først lidt kirsebær, så Nicecream, kirsebær og tilsidst et lag Nicecream. Et stort fint kirsebær med stilk i toppen og derefter et drys mørk chokolade. Uhm…..♥

Nicecream med smag af chokolade og saftige kirsebær, 8 små glas:

  • 7 frosne bananer
  • 2 dl cremet kokosmælk
  • 2 dl soya yoghurt naturel
  • 2 spsk. lecithin granulat 
  • 1 spsk. tahin
  • 1 tsk. vaniljepulver
  • 2 spsk. kokossukker
  • 5 spsk. raw kakao
  • Mørk chokolade til drys
  • 100 g udstenede kirsebær 
  • 8 hele kirsebær med stilk
  1. Stil med fordel glas i fryseren så smelter din Nicecream ikke så hurtigt.
  2. Start med at fjerne stenene fra kirsebærene og skær dem ud i 1/2 eller 1/4, alt efter størrelse.
  3. Blend alt undtagen kirsebær og chokolade.
  4. Kom blandingen over i en ismaskine og kør dette til det har en konsistens af softice.
  5. Stop maskinen og gør klar til at fordele Nicecream og kirsebær i glassene.
  6. Fordel lidt kirsebær i bunden af glassene, så lidt nicecream, lidt kirsebær og afslut med Nicecream.
  7. Pynt med et fint kirsebær og lidt chokoladespåner
  8. Spis isen med det samme eller frys det ned i de små pyntede glas.
  9. De frosne glas tages op af fryseren ca. 15-30 minutter før isen nydes.
Print Friendly, PDF & Email

Om Betina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2025 · Theme by 17th Avenue

Copyright © 2025 · Amelia on Genesis Framework · WordPress · Log ind

Translate »
Menu Title