Mega chunky tæppe

Længe har jeg kikket på de flotte håndstrikkede mega chunky tæpper, eller fingerstrikkede for det er det de i virkeligheden er. De kan skam også strikkes på mega tykkke pinde i str. 30 men de koster spidsen af en jetjager og det er faktisk meget let at strikke tæppet med fingerne. 

Jeg fulgte en guide på nettet og så var det bare at komme igang. Da jeg først var igang gik det derud af og temmelig stærkt faktisk, og inden jeg havde set mig om, havde jeg brugt den første nøgle garn. Jeg startede fredag, strikkede lidt i vores fødseldagsfejring, lørdag strikkede jeg lidt igen og kom halvvejs. Søndag formiddag strikkede jeg de sidste 2 nøgler garn og var færdig. Tæppet blev hæftet, – med fingerne selvfølgelig og lagt i sofaen. 

Tæppet blev meget stort hvilket også er lækkert på en kold vinteraften ♥

Mit mega chunky tæppe måler 120 cm x 150 cm og vejer 4 kilo, så det er lidt tungt. Jeg fandt garnet på DBA og fik 4 kg for 400,00 kr. hvilket er billigt. Det har været et sjovt projekt og har givet mig lyst til at strikke en pude og måske en kattehule også.

Inspiration og hjælp til at komme igang finder du her. 

Print Friendly, PDF & Email

Om Betina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2023 · Theme by 17th Avenue

Copyright © 2023 · Amelia on Genesis Framework · WordPress · Log ind

Translate »
Menu Title