Drømmer om forår

Selvom vinden suser og det er koldt endnu, så mærker man tydeligt foråret lige rundt om hjørnet. Vintergækker og erantis blomstrer om kap og min ynglings forårsblomst er så småt på vej i butikkerne nu, – stedmoderblomster og hornvioler i lyseblå, lysegule og lyserøde farver. Jeg får aldrig nok af dem! De er sikre da de tåler let frost og bare groer videre når solen igen rammer dem.
Formiddagen bød på sol og en rask lille gåtur hvor pulsen kom op. Jeg starter stille op og håber at min gode energi snart vil komme til mig igen.

Print Friendly, PDF & Email

Om Betina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2021 · Theme by 17th Avenue

Copyright © 2021 · Amelia on Genesis Framework · WordPress · Log ind

Translate »