ELM

Så blev ELM færdig og er nu vasket forsigtigt og tørret. Den er blevet så fin og jeg kan næsten ikke vente med at bruge den. ELM har været et spændende projekt og har i starten krævet stor koncentration og tungen lige i munden (sikke et udtryk).

Den fine trøje er strikket oppefra og ned i et stykke. Da jeg havde lukket sidste ærme skulle trøjen kun hæftes 6 steder så det var jo meget let. Jeg har svejset garnet hver gang jeg skulle bruge en ny nøgle og når man først har prøvet det til et projekt og ser hvor let det er når projektet er færdig og skal hæftes færre steder, så er det noget man bruger hver gang. Jeg gør det så ofte det kan lade sig gøre, for det letter arbejdet meget i sidste ende. Det er dog ikke alt garn der kan svejses, men det meste kan. Metoden til at svejse garn findes på Youtube. 

Jeg har strikket ELM efter en opskrift af Lene Holme Samsøe og i børstet Alpaca fra Sandnes garn, hvilket giver en meget budgetvenlig og lækker trøje. Opskriften har jeg fundet i bogen “Mig og ministrik” og mit næste projekt bliver også en model herfra. Jeg har bestilt garn til det og kan næsten ikke vente på at det dukker op.

Print Friendly, PDF & Email

Om Betina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2023 · Theme by 17th Avenue

Copyright © 2023 · Amelia on Genesis Framework · WordPress · Log ind

Translate »
Menu Title