En rodet hue

IMG_3130

Endelig er jeg blevet færdig med mit seneste strikkeprojekt; en rodet hue. Selve huen er et let strikkeprojekt som kan gøres færdig på nogle få dage. Jeg har dog taget meget lang tid om det, da jeg faldt over nogle søde babyopskrifter, som jeg måtte afprøve først. Så blev det sommer og behovet for en varm hue var der ligesom ikke, før nu.

Når jeg skal igang med et nyt strikkeprojekt søger jeg gerne på nettet og her kan man virkelig komme vidt omkring. Sidste vinter fik jeg lyst til at strikke en pæn og varm hue og jeg faldt over en opskrift på en Rodet hue på en strikkeblog. Jeg fik hurtigt bestilt noget garn til huen og en babybluse. Babyblusen var som sagt hyggeligere at strikke, så derfor blev hueprojektet lagt i skuffen indtil nu.

IMG_3132

En rodet hue er strikket i Mayflower easy care, som giver en blød og lækker hue. Jeg har strikket den på en mindre rundpind i størrelse 4,5 og brugt lidt over 2 nøgler garn. På toppen har jeg sat en pelstut, som selvfølgelig er fake pels. Ved at strikke huen på en pind som er en halv gang større end i opskriften gør at huen bliver lidt længere, lige præcis sådan som jeg gerne vil have den. 

IMG_3131

// Indlægget indeholder affiliate links.

 

Print Friendly, PDF & Email

Om Betina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2023 · Theme by 17th Avenue

Copyright © 2023 · Amelia on Genesis Framework · WordPress · Log ind

Translate »