Et kapitel er slut og et nyt kan begynde…..

Et kapitel er slut og et nyt kan begynde….. Vi har efter lange overvejelser truffet den svære beslutning, at sælge vores dejlige sommerhus. Vi har været rigtig glade for vores sommerhus, men har pga. arbejde ikke fået brugt det så meget, som vi egentlig regnede med at vi ville. Det har været en meget svær beslutning som vi lige skal vænne os til. Det hjælper dog på det at vi har andre planer i støbeskeen, hvilket  jeg helt sikkert skriver om på et senere tidspunkt.

Som jeg har skrevet om i tidligere indlæg, så har vi efterhånden haft vores dejlige sommerhus i 6,5 år og brugt meget tid på at renovere det og indrette det lige præcis sådan,  som vi synes at et sommerhus skal være. 

Det har været et forløb som både har været spændende, sjovt, hyggeligt og også lidt hårdt. I sommeren 2014 stod det færdigt indvendigt og vi manglede kun badeværelset og vores indgang, som er blevet lavet sidste vinter. Vi har brugt mange weekender og ferier på afslapning og  hygge i sommerhuset og lige så meget tid på at færdig  renovere ude, male, ordne og indrette den lette sommerhushave. Syddansk erhvervsskole lavede 2 fine hytter til os, de blev sat på plads med en kæmpe kran. De sidste terrasser er blevet  lavet, roser og frugttræer er blevet plantet og sommerhuset står præcis, som vi gerne ville have det. Vi har nydt sommeren derovre og hvilken sommer….. Det har været så skønt….♥

Efter lange snakke fik vi sidst i juli huset vurderet af en ejendomsmægler og så gik det stærkt, fotografen kom på besøg og tog nogle fantastisk gode billeder.

Sommerhuset kom til salg på nettet lørdag d. 18. august og allerede søndag var der en del fremvisninger og 2 mulige købere. Når der er mere end en køber skal salget i budrunde. Der var flere interesserede og alle skulle have lov at se sommerhuset. Det endte med en budrunde med 13 interesserede, hvoraf de 8 gav et bud.

Så i begyndelsen af september sad vi så ved ejendomsmægleren med 8 kuverter med hvert sit bud på sommerhuset. Vi valgte det bedste bud og er meget tilfredse med salget af vores sommerhus. Det har været et lidt vildt forløb for vi tænkte at det måske nok først blev solgt til foråret og at vi fik lidt tid til at vænne os til tanken, men nu er det solgt og fortrydelsesfristen er udløbet. Salget er endeligt og vi mangler kun at tage afsked med sommerhuset og vores søde naboer. 

Print Friendly, PDF & Email

Om Betina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2024 · Theme by 17th Avenue

Copyright © 2024 · Amelia on Genesis Framework · WordPress · Log ind

Translate »
Menu Title