Eton mess

Denne dessert er lavet i et skønt roderi, deraf navnet Eton mess. Den er lavet af kun 3 ingredienser og kan laves i løbet af ingen tid.

Sidst vi var ude at handle faldt jeg over en bakke super flotte jordbær, hverken økologiske eller danske. Det er spanske jordbær som dog dufter lidt af jordbær og jeg faldt for fristelsen. Desværre kan man ikke få solmodne søde smagsfulde danske jordbær ved denne tid, så havde jeg klart valgt dem.

En dag hvor vi havde trang til lidt sødt til kaffen, besluttede vi at lave en lækker kagedessert ud af jordbærrene. Sammen med en stor Pavlova og med fløde i køleskabet blev det til nogle glas af kagedesserten Eton mess. Et rigtig roderi som bare smager skønt og jordbærene smagte dejligt i desserten.

Eton mess, 4 personer:

  • 1 bakke jordbær
  • 1 stor Pavlova eller marengs
  • 1/4 dl fløde

Eton mess er utrolig let at lave for efter at have pisket fløden tilsættes lidt groft mosede jordbær, lidt jordbær i mundrette stykker og Pavlova i mindre stykker. Det hele blandes hurtigt sammen med let hånd og arrangeres i dessertglas. Der pyntes med lidt jordbær på toppen og så er der klar til servering og en god kop kaffe ♥

Print Friendly, PDF & Email

Om Betina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2023 · Theme by 17th Avenue

Copyright © 2023 · Amelia on Genesis Framework · WordPress · Log ind

Translate »
Menu Title