Babyvest i fint mønster og små ærmer

Momsekassen bliver mere og mere fyldt op med dejligt babystrik til kommende børnebørn. Denne gang er det en lille babyvest i fint mønster og små ærmer, som er lagt ned i kassen. 

Jeg startede vesten op på en miniferie til København i sommerferien og ja man kan sagtens strikke i bilen. Jeg strikkede den færdig hen over sommeren og så blev jeg optaget af et nyt projekt. Denne lille babyvest blev glemt i strikkekurven og en dag hvor jeg ryddede op i mit garn dukkede den op igen. 

Opskriften er min egen og det har været sjovt at forsøge sig frem til et fint og tilfredsstillende resultat. Den lille vest er strikket i str. 3-6 måneder og har været et sjovt lille projekt. Jeg har strikket den i Baby Alpaca fra Drops og har brugt lidt over en nøgle til projektet.

Jeg har strikket vesten i et stykke og efter hæftning af tråde har jeg hæklet en trense og syet en lille perlemorsknap i. Mønstret har jeg endnu ikke fået skrevet ned, så jeg må igang med endnu en lille babyvest.

Print Friendly, PDF & Email

Om Betina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2023 · Theme by 17th Avenue

Copyright © 2023 · Amelia on Genesis Framework · WordPress · Log ind

Translate »
Menu Title