Fastelavnsboller

Så er det snart fastelavnstid og tid til sprøde og  lækre fastelavnsboller. Vi falder ind imellem for fristelsen og køber fastelavnsboller hos bageren, men hver gang bliver vi så skuffede over det skum som de fylder i, det er vi ikke så vilde med. 

Hvert eneste år vender vi tilbage til disse lækre fastelavnsboller som vi næsten selv laver. Vi køber nemlig fastelavnsbollerne på frost, bager og fylder dem derefter med de lækkerier, som vi bedst kan lide. 

Der er creme i bollerne og vi fylder dem herefter med rigtig flødeskum, hindbærmarmelade og pynter dem fint. De er lige så fine som dem hos bageren, men med rigtig flødeskum og det kan vi bedst lide. 

Weekenden er blevet stor nydt med familiebesøg lørdag og søndagen blev nydt laaaaansomt. Jeg elsker langsomme weekend morgener og søndag morgen blev nydt til fulde med kaffe i sengen og senere en lækker omelet til en sen morgenmad. 

Søndag eftermiddag trodsede vi den stride  blæst og gik en lang tur. Vi nød at solen var fremme og hold op hvor vi trænger til solen og lyset igen. Efter turen nød vi disse lækre hjemmelavede fastelavnsboller til kaffen, mums ♥ 

 

Print Friendly, PDF & Email

Om Betina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2024 · Theme by 17th Avenue

Copyright © 2024 · Amelia on Genesis Framework · WordPress · Log ind

Translate »
Menu Title