Rubinrød og super sund juice

Denne smukke rubinrøde juice er både super sund og meget velsmagende. Den lavede jeg i sidste weekenden, da jeg endelig fik gang i min slowjuicer igen. Den har stået gemt væk i skabet længe. Nu er den endelig fundet frem igen og jeg har lavet de skønneste juice af sunde økologiske råvarer.

Jeg er så glad for min slowjuicer som jeg fik i gave for et par år siden. Den laver en god juice fyldt med de gode fibre fra den frugt og grønt som jeg juicer. Den giver meget mere juice end en almindelig juicer kan presse ud og udnytter frugt og grønsager optimalt.

Den skønne rubinrøde juice er lavet på rødbede, klementin, æble og gulerødder. Klementinerne var en rest fra køleskabet som skulle bruges nu. At juice er en god måde at få brugt de sidste rester af frugt og grønt fra grøntsagsskuffen i køleskabet. Men sidst vi handlede sørgede jeg for at få fyldt godt op af forskellige grønsager, citron, lidt æbler og ikke mindst frisk ingefær som giver juicen et sidste pift. 

Jeg laver altid lidt ekstra så jeg har juice til et par dage, som jeg opbevarer på køl. Det har jeg nydt godt af ovenpå et par dage med sygdom. Nu er jeg heldigvis frisk igen, det er snart weekend og tid til at juice lækre sager igen ♥

 

Print Friendly, PDF & Email

Om Betina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2023 · Theme by 17th Avenue

Copyright © 2023 · Amelia on Genesis Framework · WordPress · Log ind

Translate »