Vinteren er kommet

Jubiii, endelig er vinteren kommet og sneen drysser stille ned. Det er noget meget fint pulversne der kommer i disse dage og det er noget så hyggeligt. 

Det er weekend og fridagene nydes med langsomme morgener, lidt hyggetid i køkkenet, strik og lidt praktiske gøremål. Lørdag kunne vores køleskab ikke mere og et nyt blev indkøbt. Et stort nyt køleskab med masser af plads til det hele så jeg skal igang med at foodpreppe. Dejligt med god plads til alt frugt og grønt, som normalt ikke kan være der.

Apropros foodprepping så er fuglenes porcelænskopper snart tømte så jeg har lavet en ny portion til dem, ihvertfald til 4 nye kopper. De har brug for mad  i form af fedt, kerner og frø, hvilket de får en ny portion af nu. En halv pakke palmin sammen med lidt kerner og frø fra en vildfugleblanding passer lige til 4 kopper. 

Og de kopper giver stor glæde for både fuglene og for os, for der kommer så mange småfugle, som man normalt ikke lige ser. Vi har haft besøg af spætmejser, halemejser, topmejser, sortmejser, almindelige blåmejser og mange flere. 

Weekenden bød også på dejlige gåture i den nærliggende skov. På med hue, vanter og halstørklæde for det er monsterkoldt udenfor. Vores lille Viola er også klædt på i hendes varme dækken, det er særligt koldt for en fransk bulldog og hendes lyst til at komme ud i kulden er meget lille, når det er koldt. 

 

Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Latest from Instagram

Copyright © 2019 · Theme by 17th Avenue

Translate »
Menu Title