Filtfutter med dots

IMG_3177

At strikke filtfutter med dots er et dejligt enkelt og sjovt projekt som sagtens kan laves, mens man ser en god film. Samtidig er det overskueligt og kan strikkes på kort tid. Disse filtfutter med dots er strikket i glatstrik og de er blevet fine. Det er så let at lave og når de er strikket færdige så skal de en tur i vaskemaskinen ved 40 grader. Når de kommer ud af vaskemaskinen skal de lige på foden for at formes og strækkes i den rigtige størrelse. Derefter står de og tørre i stuetemperatur.

For længe siden købte jeg en hel del garn fra Drops i flere farver og fik startet ud med et sæt. Jeg har brugt garnet  Nepal fordi det er så godt at filte. Den ene filtfut blev færdig og den næste påbegyndt. Derefter lå de godt gemt væk i mit garnskab i lang tid inden jeg fik strikket den sidste færdig. Jeg har nu lavet 2 sæt i str. 37 og er rigtig godt tilfreds.

IMG_3178

Dette sæt har jeg valgt at strikke i popkornmønster og i hvid med sort. At strikke popkorn er ikke så svært og opskriften kan findes på Youtube, jeg har strikket 3 masker i en maske til mine popkorn.  Opskriften på filtfutter har jeg fundet her og popkornene har jeg strikket her og der, med ca. 8-9 masker imellem, undtagen under foden. 

 

Print Friendly, PDF & Email

Om Betina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2023 · Theme by 17th Avenue

Copyright © 2023 · Amelia on Genesis Framework · WordPress · Log ind

Translate »