Så kom solen og varmen endelig til Danmark og vi har fået tændt op i grillen igen,- skønt! Vi har valgt en gasgrill da vores tålmodighed ikke rækker til kul og det fungere fint. Vi fik grillet en økologisk hvidløgsmarineret flanksteak, fik lækre krydderede kartoffelbåde til sammen med denne friske jordbærsalat med dressing on the side. Salaten tager kun et øjeblik at lave og smager himmelsk af sol og sommer med de fine jordbær i. De friske ærteskud har vi stående i vores køkkenvindue og den dejlige smag af ærter kan næsten bruges til alt. Dem skal vi have sået med jævne mellemrum så vi har dem sommeren igennem eller så længe vi er heldige med at de vil gro.
Frisk jordbærsalat:
- 200 g jordbær
- 1/2 avokado
- 2 håndfulde frisk babyspinat
- friske ærtespirer
- 3 stilke mynte
- 1/2 blodappelsin
- 2 spsk. god olivenolie
- salt og peber
- Anret den skyllede babyspinat på et fad og top med jordbær i kvarte, avokado i tern og ærtespirer.
- Lav dressing af revet appelsin, saften derfra, olivenolie, hakket mynte smagt til med salt og peber.
- Hæld lidt af dressingen over salaten og server resten ved siden af.
Skriv et svar