Kom maj du søde milde

image

Så blev det maj og det milde vejr er heldigvis også dukket op, hvilket vi i allerhøjeste grad trænger hårdt til. Tålmodigheden og trangen til at plante og så blev sat på en hård prøve. Det har været et rigtig koldt forår og lidt svært at blive ved med at tage, når det sidst i april både har været 10 cm sne, hårde haglbyger og nattefrost den ene nat efter den anden. Nattefrosten kan nu godt forsætte et stykke tid endnu og normalvis siger man, at man først  kan være helt sikker på at der ikke kommer nattefrost, efter Morsdag som altid ligger anden søndag i maj. Nu vover vi at så lidt mere og snart kan de forkultiverede majs også komme ud sammen med fennikel og porrer.

Vi nyder nu solen og den længe ventede varme med ture i skoven og lidt let havearbejde. Jeg hænger lidt i bremsen og er nede i energi, så jeg håber virkelig at det gode vejr bliver ved for det gør bare en kæmpe forskel. Bøgen er sprunget ud og det er virkelig skønt at tage på en skovtur i denne tid. Det synes min lille hund, Viola heldigvis også.

image

Lige nu tager jeg en 7 ugers pause fra mit arbejde i børnehaven og i morgen går jeg igang med en diplom i social inklusion hvilken jeg glæder mig rigtig meget til. Der bliver en del at læse, undervisning og studiegruppe som altsammen til slut skal ende ud i en skriftlig opgave. Uhh det bliver spændende 😉

image

image

Dagens havearbejde blev til at bygge dette pindsvinehotel eller hvem der nu flytter ind♥

Print Friendly, PDF & Email

Om Betina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2023 · Theme by 17th Avenue

Copyright © 2023 · Amelia on Genesis Framework · WordPress · Log ind

Translate »