Friskpresset appelsinjuice

image

Det er endelig blevet weekend og med hvilket fantastisk solskinsvejr. Der har været forår i luften idag, også selvom at der kun var få varmegrader, men solen havde magt og var skøn.

Jeg startede dagen med at lave en stor portion appelsinjuice med æble og ingefær. Det er rigtigt lækkert, smager skønt og er smækfyldt med C vitaminer som vi har ekstra brug for i denne tid. Jeg håber at denne juice hjælper på min forkølelse, som efterhånden er temmelig genstridig og har svært ved at slippe sit tag i mig.

image

Vi har købt godt ind af økologiske æbler, appelsiner og ingefær. Vi handler oftest i Rema 1000 fordi de har så mange forskellige økologiske varer og til rimelige priser. Appelsinerne var på bud til 8,00 kr. pr. kilo og vi kan nu nyde dem omdannet til lækker juice.

imageimage

Friskpresset appelsinjuice, ca. 1 liter: 

  • 6 øko æbler
  • 6 øko appelsiner
  • 1 stort stykke øko ingefær

Æblerne blev skyllede og halverede, appelsinerne blev skrællede og halverede. Det store stykke ingefær blev skyller og skåret i mindre stykker. Da ingefæren også er økologisk er den kun blevet skyllet og brugt med skræl på. Herefter blev det hele presset og portionen gav en liter fin og lækkert juice.

 

 

Print Friendly, PDF & Email

Om Betina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2023 · Theme by 17th Avenue

Copyright © 2023 · Amelia on Genesis Framework · WordPress · Log ind

Translate »