Godt inspireret af en lille bod i Torvehallerne, som vi besøgte i december, har jeg lavet frokostwraps. De er dog af den grove slags og lidt svære at rulle, så de blev serveret på denne måde og smagte skønt alligevel. Jeg laver tit juice og vil gerne bruge pulpen istedet for at smide den ud og den kan sagtens bruges til mange ting. Idag blev det brugt i disse frokostomeletter.
Frokostomelet med rødbedepulp:
- 2 æg
- 1-2 spsk. pulp fra juicen
- salt og peber
- Pisk æg let sammen med pulpen fra juicen og krydderier.
- Omeletten steges på en pande i lidt oliven eller kokosolie, et par minutter på hver side.
Jeg har fyldt omeletten med spinatblade, agurk, tomat og mozzarellaost med et drys tørret basilikum og lidt olivenolie. Mums det både smagte og mættede godt.
Rødbedejuice:
- 1 stor håndfuld renset grønkål
- 2 store skrællede rødbeder
- 2 æbler uden stilk og hus
- 1 stykke skrællet ingefær
- 1/4 del citron
Når jeg ved at jeg vil bruge frugt og grøntsagspulpen til noget, så vælger jeg at skrælle grøntsagerne og fjerne kernehus og stilk på æblerne. Skal pulpen ikke bruges er det nok blot at vaske frugt og grønt inden brug.
Skriv et svar