Frossen chokolademousse

Desserten til nytårsaften står nu fint i fryseren.

Det er en lækker chokolademousse som skal nydes halvfrossen sammen med frisk frugt.
Opskriften er altid en sikker vinder og rigtig nem at lave.
6 pasteuriserede æggeblommer 
100 g flormelis
200 g smeltet god mørk chokolade
1/2 l fløde
Æggeblommerne piskes godt med flormelis.
Den smeltede chokolade tilsættes lidt ad gangen.
Til sidst røres den piskede fløde forsigtigt i, så moussen bliver blandet godt.
Det hele hældes i den ønskede form og fryses ned.
Serveres halv optøet sammen med forskelligt frugt.

Print Friendly, PDF & Email

Om Betina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2024 · Theme by 17th Avenue

Copyright © 2024 · Amelia on Genesis Framework · WordPress · Log ind

Translate »
Menu Title