Vi er begyndt at høste nye kartofler fra vores plantekasserne og de nydes næsten dagligt til forskellige grillretter. Spørgsmålet er ofte hvad vi skal have af sauce til og næste gang skal vi helt sikkert have gremolatasmør til. Kryddersmøret er lavet på ganske kort tid og med ingredienser der var inden for rækkevidde. Persillen er hentet på terrassen i zinkkassen og øko smør, hvidløg og citron var at finde i køleskabet.
Gremolatasmør:
- 1 pakke økologisk smør
- 1 lille bundt persille
- 1 hvidløg
- Revet skal af en citron
Frem med foodprocessoren og hakke persille sammen med hvidløg, herefter tilsætte smør og til slut den revne citron. Bum bum og det var klar til at blive rullet til en gremolatasmørrulle i madpapir. Nu ligger det på køl og venter på at blive brugt. Nede i haven venter kartoflerne på at blive gravet op og jeg venter på at regnen vil stoppe.
Kartoflerne blev sat for nogle måneder siden og står nu flot sammen med blomsterkarse, som både er spiselig og samtidig en god naboplante til kartoflerne.
Skriv et svar