Haven i juni

 

image

image

image

image

image

image

image

image

image

Det er nu juni,og sommer, men solen og varmen mangler i disse dage. En solrig dag gik jeg en runde i haven og tog en stak billeder. Det hele er ved at eksplodere i flotte farver og dufte. Endelig blomstre blåregnen på filosofigangen og det er rigtig flot, de dufter også dejligt. Der er desværre 2 som er gået ud så til efteråret må der plantes nye. Lupinerne som jeg såede i efteråret har vist deres farve, en flot pink, jeg nåede desværre ikke at plante dem ud, men de står fint i skyggen under rosentaget og må vente til efteråret.

Det er lidt vildt i år og ikke passet så godt som jeg plejer men sådan må det være. Jeg nyder haven ekstra meget og det samme gør  rådyrene. Jeg har ikke behøvet at klippe roser, det gør rådyrene, – helst rosenknopperne. Heldigvis kan de ikke nå alle og det er meget hyggeligt at have dem i haven.

 

 

Print Friendly, PDF & Email

Om Betina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2021 · Theme by 17th Avenue

Copyright © 2021 · Amelia on Genesis Framework · WordPress · Log ind

Translate »