Iskoldt myntedrik og dejlige solskinsdage

Jeg har ofte vandflasker med iskoldt vand i køleskabet og fylder dem med forskellige smage. Nu hvor det er tid for mynte er det jo oplagt at bruge det som smagsgivere. Jeg har fyldt nogle glasflasker med lidt grape og grapemynte, som jeg glæder mig til at smage.

Det skal det nok blive brug for i de nærmeste dage, hvor der endeligt er lovet dejligt solskinsvejr. Weekenden er ihverttilfælde blevet stornydt med både praktiske ting ude og afslapning på terrassen med bl.a. lidt strik. Det er så skønt udenfor nu hvor alting bare spirer, gror og springer ud og dejligt at kunne sidde ude. Søndag eftermiddag tilbragte jeg i sofaen ude, hvor jeg strikkede lidt på den lille baby Junoundertrøje og ellers planlagte lidt for næste uge, en uge med hele 4 fridage venter forude.

I haven har vi rigtig mange forskellige slags mynte og min ynglingsmynte er og bliver grapemynte. Det dufter vidunderligt. Alle vores forskellige slags mynte står i potter og med god grund. Mynte vokser og breder sig mens det kvæler alt på sin vej, men er det afgrænset er det et skønt bunddække, som dufter dejligt når man rører ved det.

Vi har de fleste potter med mynte på vores terrasse og her trives de godt. Lige pt. står min ynglingsmynte dog i orangeriet, jeg har passet særligt på denne så frosten ikke ødelagde den. Nu er det vist ikke fare for nattefrost længere og den kan blive flyttet op til de andre. De dufter så godt når man rører ved dem hvilket jeg ofte gør, når jeg går forbi de forskellige potter.

Vi har mange forskellige slags mynte; jordbær, appelsin, grape, marrokansk, chokolade og et væld af den almindelige mynte som efterhånden fylder en hel plantekasse. Vores to farvede æblemynte er desværre gået ud og jeg må på udkik efter en ny.

 

Print Friendly, PDF & Email

Om Betina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2024 · Theme by 17th Avenue

Copyright © 2024 · Amelia on Genesis Framework · WordPress · Log ind

Translate »
Menu Title