København

image

Weekenden tilbragte vi i København og det var en weekend fyldt med dejlige oplevelser, mange indtryk og masser af inspiration. Vejret var dejligt og vi fik gået ret mange kilometer. 

Vi tog afsted fredag morgen og satte kursen mod Torvehallerne. Et hyggeligt sted med forskellige små butikker, bagerier og spisesteder. Vi spiste frokost derude og valget faldt på en sund frokost – det blev hos Palæo hvor vi fik sandwich og juice. Sandwichene var glutenfri med et lækkert indhold og juicen var frisk og stærk. En lækker og sund kombi af æble, citron, selleri, ananas og ingefær. Den blanding må jeg lave næste gang jeg skal have gang i min juicer. Begge haller er hyggelige og inspirende at gå rundt i, men udenfor er et kapitel for sig selv, hvis man som jeg er vild med frugt, grønt og blomstermarkeder. 

imageimage

Næste stop var i området nær banegården og Tivoli,  hvor vi bl.a. var inde hos en marskandiser for at købe et stort fad, som jeg havde fået øje på. Heldig nok var butikken ved siden af en blomsterbutik, som havde de største kogler jeg endnu har set. Et par blev købt og når de kommer på fadet sammen med store hvide bloklys så bliver det rigtig fint.

image

Fredag aften blev tilbragt sammen med ældstebarnet og en tur i Tivoli. Der er så flot om aftenen og meget hyggeligt med de mange små boder og butikker. 

image

Lørdag gik vi rundt i området ved Rundetårn og senere ude ved Papirøen. Der er så mange hyggelige butikker i sidegaderne og vi var igen inde hos en marskandiser, hvor vi faldt over en lille kommode med mange glasskuffer i. Det var lidt et fund til prisen, da skufferne er meget svære at få fat i og også er meget dyre at købe. Jo jeg føler mig heldig for jeg har meget længe været på jagt efter sådan en kommode for jeg er jo ret vild med genbrugsguld. Denne lille kommode får en plads i mit syværelse eller i sommerhuset.

image

På vores vej kom vi forbi Tage Andersen, – blomsterkunstneren, en meget flot butik med mange spændende ting og blomsterdekorationer.

image

Papirøen er et besøg værd, en stor hal bygget op med mange små spisesteder, – Streetfood. Der var så meget forskelligt lækkert mad, at det var svært at vælge. Udenfor var det en udstilling af bl.a. Yoko Ono med træer fyldt med håndskrevne små beskeder på papirlapper. Vi gik derfra i den smukkeste solnedgang og satte kursen mod Jylland igen. 

imageimage

Print Friendly, PDF & Email

Om Betina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2023 · Theme by 17th Avenue

Copyright © 2023 · Amelia on Genesis Framework · WordPress · Log ind

Translate »
Menu Title