Der er under en måned til jul og det giver anledning til at lave så mange hyggelige ting. Vi bager, laver lækre sager og hyggelige kreative ting. Vi er store fans af lakrids her i huset og når det er blandet med chokolade, åh så er det altså rigtig godt. Disse chokoladetrøfler med lakrids er super gode til en kop kaffe eller the og da de er meget smagsfyldte er det nok med en stykke eller to. De er super hurtige og nemme at lave, men de kræver lidt tålmodighed, da de lige skal på køl inden de skal skæres ud i små mundrette stykker ♥
Chokoladetrøfler med lakrids:
- 200 g mørk chokolade 72%
- 1 dl fløde
- 1 spsk. smør
- 1 spsk. lakridsrodspulver
- Raw lakridspulver til drys
- Hak chokoladen i små stykker og smelt halvdelen i en skål over vandbad.
- Tag skålen op af gryden og tilsæt nu resten af chokoladen lidt efter lidt til alt er smeltet.
- Tilsæt fløde, smør og lakridsrodspulver. Bland det godt sammen.
- Beklæd en lille form, ca. 10 x 15 cm., med bagepapir.
- Hæld chokolademassen i formen, dæk med film og stil det i køleskabet natten over.
- Ved servering skæres trøflerne ud i små mundrette firkanter og drysses med raw lakridspulver.
Skriv et svar