Kombucha med sommersmag

På køkkenbordet står der lige nu 4 flasker kombucha med sommersmag. Det er kombucha der nu står klar til 2. Fermentering og som skal trække i 4-7 dage. Flaskerne med kombucha er tilført  forskellige sommer lækkerier som jordbærrabarber, små søde hjemmeavlede jordbær og en godt moden fersken.

Jeg glæder mig meget til at smage og ved allerede nu at kombucha med jordbærrabarber smager skønt iskoldt fra køleskabet, for den har jeg lavet før. Jordbærrabarber giver også  Kombucha’en en meget smuk farve.

Jeg har lavet kombucha siden efteråret og har efterhånden prøvet mange smagsvarianter og jeg har stadig masser af ideer til nye.  Efterhånden har jeg skrevet mange blogindlæg om kombuchadyrkning og smage. Skriv “kombucha” i søgefeldtet øverst på siden hvis du vil vide mere. 

Print Friendly, PDF & Email

Om Betina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2023 · Theme by 17th Avenue

Copyright © 2023 · Amelia on Genesis Framework · WordPress · Log ind

Translate »