Kombucha med smag af jul

Jeg er rigtig kommet igang med at lave kombucha igen og de 2 sidste portioner har jeg tappet direkte fra det store glas, hvor jeg producere min kombucha.

Kombucha er bl.a. fyldt med mælkesyrebakterier som er så godt for maven og jeg kan virkelig mærke en forskel, når jeg drikker det dagligt og i de perioder, hvor jeg holder pause fra kombuchaen.

Denne gang skal der tilsættes smag og fordi det snart er jul er det jo nærliggende at tilsætte appelsin og julekrydderier som kanel og ingefær, så denne portion bliver en kombucha med smag af jul. 

Kombuchaen er hældt på en flaske med patentlåg så der kan samles en masse dejlig brus. Flasken står fremme på køkkenbordet og dagligt skal jeg åbne for flasken, da den ellers kan sprænge, hvis der kommer for meget brus og dermed et overtryk på flasken. 

Jeg laver min kombucha på grøn te, som er fyldt med gode antioxidanter og andre sunde sager. Nu er det bare at vente et par dage på at der kommer brus og julekrydderierne samt appelsinen giver smag.

Hvordan man laver kombucha kan du læse mere om her.

Print Friendly, PDF & Email

Speak Your Mind

*

Translate »
Menu Title