Lækker morgensmoothie med avokado

image

En dejlig søndag morgen med god til til morgenmaden. En start på en god og sund hverdag uden alt for meget sukker og stivelse. jeg spiser sundt og tænker sundt, eksperimentere med sunde opskrifter, men alligevel sniger der sig alt for meget sukker ind. Jeg spiser rimelig sundt dagen igennem, men efter aftensmaden dukker der en frygtelig sukkertrang op, som jeg har svært ved at styrer. Jeg har læst mig frem til at det tyder på at mit blodsukker er for ustabilt, så det må jeg gøre noget ved.

image

Som så ofte før er morgenmaden idag en smoothie bestående af:

1 moden banan, 1 avokado, lidt frosne brombær, 10 mandler, 2 tsk fiberhusk, 1 god dl skyr, saften af en appelsin til 1 spsk thiafrø, der står et par minutter før de tilsættes, lidt vand så det passer i konsistens. Blendes i 2 minutter.

Portionen passer til 2 personer og blev nydt med et blødkogt æg. Dette måltid holder mig mæt i lang tid.

image

image

image

 

Print Friendly, PDF & Email

Om Betina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2023 · Theme by 17th Avenue

Copyright © 2023 · Amelia on Genesis Framework · WordPress · Log ind

Translate »
Menu Title