Langsom søndag med strik og lækker hampegrød

Søndag morgen blev som sædvanlig nydt, først med kaffe og nyheder i sengen (en dejlig vane) herefter ved morgenbordet med strik og et glas af denne lækre hampegrød med appelsin og et drys af kakaonibs. Denne grød kan med fordel laves dagen før og gerne til et par dage. Det er så dejlig let at tage et glas ud af køleskabet og toppe det med frisk frugt.

Så var morgenen skudt i gang. Jeg er nået langt med min bølgegenser og skal til at tage ind til ærmegab. Jeg har valgt at strikke en ekstra bølge for jeg kan bedst li at der er lidt længde på. På Instagram kan jeg se at rigtig mange har valgt den samme løsning, se under #bølgegenser

Jeg strikker den i det blødeste garn og jeg glæder mig til at få den færdig. Dels for at kunne bruge den men også fordi jeg allerede har bestilt garn til mit næste strikkeprojekt. 

Hampegrød med appelsin, 2 personer:

 • 1 dl hampefrø
 • 4 tsk. chiafrø
 • 1 tsk. ren vaniljepulver
 • 6 spsk. kokosmælk*
 • 6 spsk. friskpresset appelsinsaft
 • 1 appelsin
 • Kakaonibs
 1. Bland hampefrø, chia og vaniljepulver i en lille skål.
 2. Tilsæt kokosmælk samt appelsinsaft og rør det hele godt sammen.
 3. Stil skålen i køleskabet mens appelsinen skæres ud i filet’er.
 4. Hæld grøden på små glas og pynt med appelsin samt kakaonibs.

* Brug kokosmælk direkte fra køl og brug den fede del.

Print Friendly, PDF & Email

Om Betina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2023 · Theme by 17th Avenue

Copyright © 2023 · Amelia on Genesis Framework · WordPress · Log ind

Translate »