Lavendelgenser

En meget lækker lavendelgenser er strikket færdig og er nu klar til brug. Jeg fik endelig fundet et silkebånd som blusen skal bindes sammen med i halsen. Jeg fandt et fint et i Stof 2000 som passer til den syren farve som jeg har valgt at strikke blusen i, for en sikkerhedsskyld købte jeg 1,5 meter. Det passer så fint og jeg har klippet en smule af, det kostede 13,50 kr. hvilket ikke vælter budgettet på strikkefronten.

Jeg har strikket min lavendelgenser i en fin lys lavendel, som er en af mine ynglingsfarver dette forår,  i garnet Pus (farve syren 4021) og Fairytale (farve Dus lavendel 773) fra Du store Alpaca og på store pinde. En lavendelgenser kan strikkes på en uge for det går virkeligt stærkt på de store pinde og det tykke garn.

Lavendelgenseren er inspireret af denne fra Ganni som er virkelig lækker og noget dyr at købe. Hvis man er lidt fiks på fingerne og nogenlunde god til at strikke er dette en let model. Farven på min bluse er dog noget svær at gengive på billederne, men farven passer nogenlunde på billedet nedenunder.

Jeg har længe kikket på Ganni strik og for sjov søgte jeg på google efter opskrifter på deres skønne bluser. Jeg landede hos en norsk side hvor snart alle modeller kan købes som strikkeopskrift.

Min strik er nu vasket på uldprogram i min vaskemaskine og har samlet sig smuk og fin. Den har fået et fint silkebånd i halsen og er klar til brug.

Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Latest from Instagram

Copyright © 2018 · Theme by 17th Avenue

Translate »
Menu Title