Mamapopcardigan

I sommerferien startede jeg på denne cardigan i det fineste popkornmønster. Det er en Mamapopkorncardigan jeg har strikket og den er blevet rigtig fin synes jeg. Jeg har strikket den i håndfarvet mohair/silke garn fra https://www.instagram.com/sabinasiestoe/, i farven “ Kusine Kettys alt for blomstrede sommerkjole” Den er blevet en rigtig farvestrålende en af slagsen og jeg har glædet  mig til at tage den i brug.

Opskriften til Mamapopcardigan har jeg fundet her.

Det vælter frem med nye lækre strikkeopskrifter, som bare frister så meget for at blive afprøvet. Og jeg har da også flere projekter igang, altid 2-3 forskellige strik igang, så jeg kan skifte. Jeg strikker meget i denne tid, at bo i sommerhus indbyder i den grad til afslapning og strik. Jeg slapper i høj grad af når jeg strikker og der bliver hørt mange lydbøger i mens. 

Jeg henter så meget inspiration på Instagram, Pinterest, Facebook og hos min søster, som også er bidt af en gal strikkepind. 

Denne cardigan har sådan en god pasform,at den sagtens tåler at blive strikket i en anden farve også. Jeg har da også en ny cardigan på pindene, en Mamapopcardigan igen og denne gang inden skønneste grønne farve. 

 

 

Print Friendly, PDF & Email

Om Betina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2023 · Theme by 17th Avenue

Copyright © 2023 · Amelia on Genesis Framework · WordPress · Log ind

Translate »