Miami

image

image

Vi er tilbage i Miami for 3. gang og storbyen er lige imponerende hver gang. Vi har dog sat tempoet lidt ned denne gang og nyder at gå rundt og kikke. Vi er her i 2 hele dage og  bor centralt med kik til South Beach og  kort fra det imponerende udendørs center, Lincon Road center. Her er pyntet op til jul i 26 graders varme og her er fint. Fine butikker ligger sidde om side med restauranter og cafeer. Små grønne papegøjer har lavet kolonier øverst i palmetræerne og høres tydeligt når man går forbi. Vi har fået shoppet lidt og jeg er især glad for en strikket cardigan,som jeg var så heldig at falde over.

image

South Beach  i Miami er gaden hvor en del af de flotte Art deco huse ligger sidde om sidde med restauranter, butikker, gallerier og barer. Det er her man bliver set og gerne vil ses og om aftenen kører op og ned ad gaden i meget store dyre biler eller i en lejet limo. Om natten sover en del af de hjemløse i parken mellem stranden og South Beach. Tidligt om morgenen starter der vandingsanlæg i parken men det er de hjemløse forberedt på, for de ligger under plastik. Der er virkelig meget stor forskel på rig og fattig her.

image

image

image

Pga. tidsforskellen på 6 timer vågner vi meget tidlig og der er ikke noget bedre end at gå ned på stranden, med en kop kaffe fra den nærliggende Starbucks, og se den smukke solopgang. På stranden står der med jævne mellemrum små lifeguard huse, malet i alle mulige farver og mønstre. Fine sten, skaller og farvestrålende gopler finder man langs stranden og denne gang lader jeg dem ligge, for jeg har rigeligt i min samling derhjemme.

image

Vi fandt et hyggeligt italiensk bageri en dag vi var på udkik efter morgenmad. Det var lækkert nybagt brød og smagte dejligt. Det er virkelig svært at finde noget groft og mere sundt her i byen, men jeg blev skam mæt.

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email

Om Betina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2024 · Theme by 17th Avenue

Copyright © 2024 · Amelia on Genesis Framework · WordPress · Log ind

Translate »
Menu Title