Torvehallerne

image

Decemberdage i torvehallerne er et besøg værd. Det er første gang jeg har været der og det bliver absolut ikke sidste. Desværre var vores tid lidt knap så vi blev der ikke så længe, men vi nåede lige at snuse til atmosfæren derinde og der er rigtig hyggeligt og meget at se. Af spisesteder var der mange og vi faldt over noget rigtigt lækkert smørrebrød. Men der er mange andre steder vi må prøve at spise næste gang vi kommer til København. Kaffen nød vi i den lækkerste chokoladebar, hvor vi  valgte lidt chokolade og et stykke fransk nougat med lakrids til,  mums.

Udenfor torvehallerne var der masser af boder med frisk frugt og grønt samt juletræer i alle afskygninger. De havde de fineste opstrammerne juletræer i forskellige størrelser, – sådan et må jeg have. Vi må som minimum derover igen i november eller december.

Jeg blev også meget inspireret til at lave både sødt, sundt og lidt kreativt. Skønt!

image

Senere tog vi i Tivoli og det er også en god oplevelse i december. Der er virkelig pyntet rigtig smukt op til jul og er specielt flot når det er mørkt. Vi sluttede af med en middag på restaurant ” Brødrene Price”.

Prisen for at komme i Tivoli i december er kun 99,00kr. fra mandag til torsdag, hvilket er en rigtig god pris. Vi havde en overnatning på Hotel Astoria som kørte en halv pris kampagne. Det ligger meget centralt ved Hovedbanegården og med kik til Tivoli. Det er et rigtig godt hotel og kan varmt anbefales. Vi har været der før og prisen for en overnatning for 2 personer kunne gøres for 500,00kr.

image

image

image

 

Print Friendly, PDF & Email

Om Betina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2022 · Theme by 17th Avenue

Copyright © 2022 · Amelia on Genesis Framework · WordPress · Log ind

Translate »