Vi spiser jordbær til den store guldmedalje og har fundet vores eget ynglingssted, hvor vi køber disse store flotte og søde jordbær. Jordbær hører sig sommerferien til og jeg sørger også for at en del kommer i fryseren til senere brug. Det er dejligt senere at kunne tage en portion op til lidt jordbærmarmelade, jordbærgrød ( uhm…) eller til smoothies.
Lørdag morgen lavede jeg en morgenmild jordbærsmoothie af en rest jordbær og en moden banan. Smoothien blev nydt i solskin på terrassen med et nyt indkøbt blad og lidt strik. Jo ferien nydes til fulde og det gør solstrålerne også.
Resten af jordbærene blev fordelt i poser sammen med en moden banan i hver, så er de klar til en smoothie. Det er praktisk og let på dage, hvor man har lidt travlt.
Denne smoothie mættede dejligt og holdt mig også mæt længe, da den er tilsat protein iform af skyr og sundt fedt i form af Lecitin granulat, som også gør smoothien ekstra cremet. Lecitin granulat er fremstillet af solsikkekerner.
Morgenmild jordbærsmoothie:
- 10 friske jordbær
- 1 moden banan
- 3 tsk. Lecitin granulat
- 1/2 iskoldt vand
- 2 spsk. skyr
- 1 håndfuld isterninger
Det hele blendes godt og grundigt og nydes med et lille rødt jordbær på toppen ♥
Skriv et svar