Lige i disse dage og uger nyder vi vores sommerferie og vi tilbringer dejlige dage i sommerhuset. Livet er virkelig skruet ned i tempo og der slappes af med ture til stranden, hyggestunder i hængekøjen, der bliver læst, strikket og meget mere.
Som jeg har beskrevet tidligere så nyder vi godt af de mange frugtboder som findes så mange steder på Fyn. Vi har en fast bod hvor vi køber lokale agurker, tomater, nye gulerødder, løg mm. og en anden bod hvor vi køber jordbær, kirsebær og ærter.
Lige nu er det sæson for lækre søde og næsten sorte kirsebær og vi køber i store mængder. De smager så dejligt og dækker fint min søde tand. Vi spiser en del og idag er der lagt et par poser udstenede kirsebær i fryseren, som vi til jul skal bruge til at lave en lækker portion kirsebærsauce af. Og denne gang har jeg planer om at lave en dobbelt portion så der er til en rest ris a la mande i juledagene. Sidste år løb vi tør for kirsebærsauce og det går jo ikke.
Opskriften har jeg fundet hos Valdemarsro hvor der kan findes så mange lækre opskrifter. Kirsebærene er udstenet med en kirsebær udstener som jeg har fundet i genbrug. Det er virkelig let at bruge den til at fjerne stenene med.
Vi håber at kirsebærsæsonnen varer længe endnu ♥ og en stor del af ferien har vi stadig til gode.
Skriv et svar