Mysli med blandede nødder

image

Så er det blevet tid for at lave en ny portion mysli for glasset er fuldstændig tømt og har været det længe. Vi har en del forskellige nødder på lager så det er jo oplagt at tilsætte disse i myslien. Vores mysli er helt uden sukker men sødet med honning og rosiner, så den smager sødt og godt. Den er fyldt med masser af grove gode sager som er så sundt og godt for maven.

image

Mysli med blandede nødder:

  • 5 dl   havregryn
  • 1 dl havreklid
  • 1 dl solsikkekerner
  • 1 dl sesamfrø
  • 1 dl hørfrø
  • 1/2 dl græskarkerner
  • 1/2 dl grofthakkede mandler
  • 1/2 dl grofthakkede hasselnødder
  • 1/2 dl grofthakkede paranødder
  • 1/2 dl grofthakkede pekannødder
  • 1/2 dl grofthakkede valnødder
  • 1 dl store kokosflager
  • ca. 1 1/2 dl flydende honning
  • Evt. et drys rosiner efter endt bagning
  1. Fyld de forskellige ingredienser i en stor bradepande beklædt med bagepapir. Hæld den flydende honning over i et jævnt lag og bland herefter godt.
  2. Sæt bradepanden i en 175 grader varm ovn og giv det først 12 minutter.
  3. Rør i myslien og giv den 6 minutter mere.
  4. Rør i myslien og giv den de sidste 6 minutter.
  5. Tages ud og afkøles, rør lidt i den mens den afkøles. Når det er helt afkølet kommes myslien på et fint glas og lukkes.

Den søde og sprøde mysli bruger jeg som et drys på frugtsupper, i gammeldags æblekage, på skyr og meget mere.

image

 

Print Friendly, PDF & Email

Om Betina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2024 · Theme by 17th Avenue

Copyright © 2024 · Amelia on Genesis Framework · WordPress · Log ind

Translate »
Menu Title