Myslibarer med lakrids

IMG_3362

Når min lækkersult er ved at tage overhånd, oftest om aftenen, så er det dejligt at have disse små myslibarer med lakrids. De er rigtig lækre og jeg spiser dem uden spor af dårlig samvittighed. De er smækfyldt med sunde sager og sødet med honning og ren vaniljepulver. Smagen af chokolade kombineret med lakridsrodspulver er bare så lækker og min favorit smag så vi taler søde sager.

IMG_3363

Når kernerne er vejet af og mandlerne er hakket så er det bare at blande de øvrige ingredienser i og blande det godt sammen. Kokosolien skal lige smeltes først og dette gøres lettest i microbølgeovnen. Ingredienserne har jeg næsten altid i skufferne og så er det bare at gå igang. 

  1. Hæld de afvejede kerner i en skål.
  2. Hak mandlerne groft. 
  3. Tilsæt de øvrige tørre ingredienser.
  4. Smelt kokosolien og tilsæt den i de tørre ingredienser og rør det godt sammen.
  5. Beklæd en aflang form på ca. 10 x 20 cm med bagepapir.
  6. Hæld myslien i formen, glat det godt så der ikke opstår huller.
  7. Stil det på køl i 1/2-1 time og skær det herefter ud i aflange stykker.
  8. Dyp evt. enderne i smeltet mørk chokolade.

IMG_3364

// Indlægget indeholder affiliate links.

Print Friendly, PDF & Email

Speak Your Mind

*

Translate »
Menu Title