Nicecream, is med god samvittighed

Endelig fik jeg fundet min ismaskine frem fra skabet igen. Ismaskinen er en investering fra sidste år, hvor jeg dog kun fik brugt den ganske få gange. Den er nu startet op med en portion lækker chokoladebanan is, uhm ♥

Jeg kører stadig mine 100 dage uden sukker, så isen er naturligvis uden sukker. Jeg har lavet den med modne bananer som søder godt og tilføjet en smule ahornsirup.

Modne bananer sammen med kakao giver en skøn smag og med et drys hakket mørk chokolade er det en rigtig himmerigsmundfuld ♥

Hjemmelavet Nicecream spiser jeg masser af og hvordan kan man andet i denne skønne sommer, som kalder på masser af afkøling i form af lækker is. Isen er lavet på ganske kort tid ved først at blende ingredienserne grundigt og derefter kører det på ismaskinen. Det er en fordel at stille glas eller tallerkner i fryseren mens isen laves, så de er iskolde når isen serveres ellers kan den godt smelte væk på ganske kort tid.

Nicecream med banan og chokolade, 3-4 personer:

  • 4 modne bananer
  • 5 store spsk. kokosmælk*
  • 3 spsk. raw kakao
  • 2 spsk. ahornsirup
  • Mørk chokolade, evt. sødet med stevia

* Det er ikke ligegyldigt hvilken kokosmælk man bruger for den skal være cremet og fed. Jeg bruger en økologisk kokosmælk fra Coop.

Print Friendly, PDF & Email

Om Betina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2024 · Theme by 17th Avenue

Copyright © 2024 · Amelia on Genesis Framework · WordPress · Log ind

Translate »
Menu Title