Nye kartofler i persillepesto

image

Det skønne vejr har varet længe nu og livet bliver nydt udenfor så meget som muligt. Vi griller og spiser ude så ofte det kan lade sig gøre og i aften blev det grillet kyllingebrystfilet fra Hopballemølle sammen med nye kartofler i persillepesto. Uhm vi elsker nye kartofler og har også rigtig mange i vores plantekasser. Der er dog længe til at vi kan nyde disse og så er det jo godt at vi kan købe nogle.

image

Persillepesto indeholder udover persille også hvidløg, ristede pinjekerner, god olivenolie, en smule citronsaft og er smagt til med salt og peber.

Salaten er let lavet med nye kartofler vendt i persillepesto på en salatbund og pyntet med små søde tomater, agurkestrimler og friske ærteskud. Den grillede kyllingebrystfilet blev arrangeret ovenpå salaten. Let og lækkert på endnu en skøn forårsaften.

image

image

image

Livet nydes her på terrassen når der er sol og varme som nu. Det kan vi vist ikke få for meget af. Og ud over det så er jeg jo igang med en diplom i social inklusion og jeg skal da lige love for at der er meget læsestof. Heldigvis er det også rigtig spændende og stof som jeg kan tage med tilbage til praksis i min børnehave.

Print Friendly, PDF & Email

Om Betina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2023 · Theme by 17th Avenue

Copyright © 2023 · Amelia on Genesis Framework · WordPress · Log ind

Translate »
Menu Title