Oliventapenade

image

At lave oliventapenade kræver ikke så meget og laves det i foodprocessor er det hurtigt gjort. Det smager skønt på et stykke groft flutes og vækker stor glæde når jeg laver det.

Oliventapenade:

  • 300 g sorte oliven uden sten
  • 4 stk hvidløg
  • lidt frisk timian
  • friskkværnet peber
  • olivenolie

Oliven, hvidløg og olivenolie blendes køres med fordel i en foodprocessor. Olivenolie tilsættes til oliventapenaden har den rette konsistens. Herefter smages den til med friskkværnet peber og frisk timian. Jeg har undladt salt da oliven er salte i sig selv.

image

 

Print Friendly, PDF & Email

Om Betina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2024 · Theme by 17th Avenue

Copyright © 2024 · Amelia on Genesis Framework · WordPress · Log ind

Translate »
Menu Title