Overnatning i sommerhuset

image

At overnatte i sommerhuset er helt specielt og vi nyder det meget. Her er så meget ro som kun afbrydes hen ad morgenstunden af fuglefløjt og fasanen Frans som sover oven på vores brændestak. Når han står op, skræpper han og man skal sove meget dybt for ikke at vågne af dette.

image

Den gamle stige fandt jeg i udhuset og efter en gang maling er den blevet rigtig fin. Den fungere som både stige og tøjholder. Figentræet vokser godt og jeg håber på friske figner hen på sommeren. Jeg elsker friske søde figner og vil plante flere træer på grunden hvor der er god læ, så de kan give mange frugter.

image

Maleriet er mit eget og jeg har planer om at bruge noget af min ferie på at male, gerne udenfor hvis vejret er til det. Vi har samlet en del sten også, som også er skønne at male på.

image

Æskerne bruges til opbevaring af bl.a. julepynt. De er lavet af skoæsker beklædt med tapet, fine og nyttige, når man ikke har så meget plads.

image

Soveværelset i sommerhuset er blevet så fint og vi mangler kun at male døren færdig. Et projekt jeg gik igang med sidste år og som jeg ikke fik gjort færdig. Det er kun 3 døre det drejer sig om og kun kræver 4 lag maling. Hvornår det bliver betyder ikke så meget, jeg kan sagtens ignorere dem indtil jeg får energi til projektet. Jeg nyder at vågne op til ro og fuglefløjt, drikke kaffe i sengen og starte stille.

 

 

Print Friendly, PDF & Email

Om Betina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2024 · Theme by 17th Avenue

Copyright © 2024 · Amelia on Genesis Framework · WordPress · Log ind

Translate »
Menu Title