Jeg har lavet lækre chokoladetrøfler med et strejf af lakrids. Mmmm jeg er vild med kombinationen af chokolade og lakrids. Denne opskrift er let at gå til og det tager ikke lang tid at tilberede chokoladetrøfler. Det der tager tid, er den tid massen skal være på køl inden kuglerne kan formes og derefter inden de kan trilles i fx. lakridspulver. Jeg ved godt at disse chokoladetrøfler ikke ligefrem er sunde og indeholder sukker, men når det nu skal være, så er det godt at vide hvilke ingredienser der er i. Opskriften har jeg fundet hos Madbanditten lige her
Chokoladetrøflerne trilles i lakridspulver efterhånden som de skal serveres og resten opbevares i køleskabet.
Jeg har brugt mørk chokolade 72% og lidt kokossukker.
Til at forme chokoladetrøflerne med har jeg brugt en melonske, men man kan også hælde massen over i en lille firkantet form beklædt med bagepapir og vælge at skære chokoladetrøflerne ud i forkanter.
Skriv et svar