Pavlova

Det er blevet feriens sidste dag og vi har inviteret gæster i det lille sommerhus.
Jeg har lavet Pavlova til kaffen sammen med en lidt grovere version af mosterbollerne.
Pavlovaen er denne gang tilsat lidt råkakao og skal fyldes med flødeskum smagt til med vanilje og med frisk plukkede bær fra haven.

 

Pavlova:
8 æggehvider (240ml)
Lidt salt
450 g sukker
4 tsk eddike
Lidt vanilljepulver
8 tsk kartoffelmel
5 spsk råkakao
Æggehviderne piskes stive med lidt salt, sukker tilsættes lidt efter lidt sammen med resten af ingredienserne.
Hældes på en plade med bagepapir i den ønskede form, men husk at den hæver lidt. Jeg har lavet en lille fordybning i midten.
Bages ved 140 grader i ca. 1 time

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email

Om Betina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2024 · Theme by 17th Avenue

Copyright © 2024 · Amelia on Genesis Framework · WordPress · Log ind

Translate »
Menu Title