Persillepesto

image

Skønne sensommerdage som er varme og indbyder til udeliv, haveliv, grill og lune sommeraftener. Dagene nydes til fulde og det giver bare god energi. Forleden da vi grillede kyllingebryst og fik salat med nye kartofler til, lavede jeg en persillepesto som tilbehør istedet for sauce. Persillepesto er utrolig let at lave, er sundt og smager skønt.

image

Persillepesto:

  • 1 bundt persille
  • 1 fed hvidløg
  • 2 store spsk. mandler
  • 1 dl god olivenolie
  • 1 tsk groft salt og friskkværnet peber

Alle ingredienserne køres i den lille skål på foodprocessoren og hældes på glas. Herefter er det bare at nyde den sunde grønne pesto som er fyldt med gode råvarer.

image

Pestoen kan sagtens fryses ned i små plastbeholdere og det gør jeg ofte. Pestoen smager godt som dip til grønsagsstænger som fx. gulerod, blegselleri og agurk. Jeg har det også med på arbejde sammen med hjemmebagte knækbrød, og som et sundt mellemmåltid.

image

I vores zink plantekasser som vi på terrassen, har også persille. Vi bruger ofte persille og vores egne planter kan ikke følge med, så vi køber også ind imellem. Når disse er brugte planter jeg resten ud i kasserne og disse vokser og giver nyt persille.

Print Friendly, PDF & Email

Om Betina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2023 · Theme by 17th Avenue

Copyright © 2023 · Amelia on Genesis Framework · WordPress · Log ind

Translate »