Pink havregrød med blåbær

image

Jeg har længe fået en dejlig mættende smoothie til morgenmad og det er jo godt med lidt forandring ind imellem. Derfor har jeg denne morgen valgt at lave en pink havregrød med blåbær. Havregrøden er lavet i gryde og tager ikke mange minutter at lave. Jeg laver den med forskellige bær, denne gang blåbær men den er også rigtig god med solbær. Blåbær eller solbær kogt med havregrød gør at det bliver til pink havregrød. Havde min søde datter været lille endnu så er jeg ret sikker på at grøden var blevet døbt “prinsessegrød”, men nu er hun en ung dame på 23 år. Pink havregrød er dog stadig populær hos Simone og den er både sund, velsmagende og meget mættende, da den er toppet med skyr, banan i skiver, valnøddebrud og lige lidt honning. Vi har idag nydt grøden med et blødkogt æg, så nu er vi dækket godt ind i formiddag.

image

Pink havregrød:

  • 1 dl havregryn, alm. eller grovvalsede
  • 2 1/2 dl vand
  • ca. 100 g friske eller frosne blåbær, solbær eller andet.

De forskellige ingredienser hældes i en gryde og grøden koges under omrøring, ved middel varme, et par minutter til den begynder at tykne. Hældes i en dyb tallerken og toppes med skyr, frugt og nødder.

 

 

Print Friendly, PDF & Email

Speak Your Mind

*

Translate »
Menu Title