Denne risotto i hvidvin med torskefilet har vi lavet flere gange hen over sommeren og den smager forrygende godt. Risottoen er kogt ind med hvidvin og efterfølgende med bouillon, smagt til med parmesan og samlet med smør. Tilbehøret er fine stykker torskefilet som vi har købt hos Boring Fisk på Fyn. På vej i sommerhuset lægger vi næsten altid vejen forbi denne fiskebutik og i lørdags blev vi atter fristet af deres torskefilet og store tigerrejer. Menuen står ofte på fisk hos os om søndagen ♥
Opskriften indeholder safran og det havde jeg ikke lige i skufferne, så det blev gurkemeje som er et godt alternativ. Vi har dampet fisken i ovnen og givet tigerrejerne et kort opkog i saltet vand. Risottoen kræver lidt tålmodighed da der skal røres i den hele tiden og tilsættes bouillon som efterhånden koges ind, men det er værd at vente på for det smager skønt.
Opskriften har jeg fra Jesper Vollmer, som laver noget lækkert mad. Han har lavet nogle programmer for DR/DK og opskriften kan findes her.
Skriv et svar