Ferien er for længst ovre og hverdagen har meldt sig igen. Det samme har madpakkerne og det kræver ind imellem lidt opfindsomhed så det ikke bliver det samme hele tiden. Jeg har oftest rugbrød med i min madpakke og hvis det ikke skal være æg, hytteost, avokado og mozzarella hele tiden så må jeg finde på noget andet.
Der er nu lavet en stor portion tunsalat med skyr og masser af peberfrugt, løg og majs. Den er sikkert hurtig spist for jeg er ikke den eneste her i huset som er vild med det. Det er lækkert til madpakken og let at tilberede. Jeg vælger altid økologiske produkter og tun som er fanget på en delfin sikke måde.
Tunsalat med skyr:
- 2 ds. tun
- 1 dl skyr
- 1/2 dl majonaice
- 1 lille ds. majs
- 1/2 peberfrugt i tern
- 1/2 løg i tern
- Salt og peber
- Persille
Alle ingredienser blandes godt i en skål og smages til med salt og peber. Det tager ikke lang tid.
Skriv et svar