Rispapirlampe med dots

IMG_3321IMG_3325

Jeg har været ved at male en rispapirlampe med dots og den er blevet ganske fin synes jeg. Hvor den kommer til at hænge har jeg ikke helt bestemt mig for endnu, men den er ganske hyggelig og jeg synes at en rispapirlampe giver et godt lys. Rispapirlamper kan købes for under en 50’er i Ikea og jeg havde en liggende til formålet. 

IMG_3322

Prokektet tog ca. 1 time og matrialerne havde jeg i forvejen. Jeg har brugt sort acrylmaling, en rund svamp på pind fra Søstrene Grene. Malingen hældte jeg op på 3-4 engangs vaskeklude i en plastik tallerken. Resultatet bliver bare bedre når man bruger vaskekludene, på den måde får man ikke for meget maling på. Lampen hængte jeg op i en snor i en krog i loftet og så var det bare at gå i gang med at lave dots hele vejen rundt. Projektet har givet mange nye ideer så jeg må have indkøbt nogle flere rispapirlamper.

IMG_3324

Print Friendly, PDF & Email

Om Betina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2024 · Theme by 17th Avenue

Copyright © 2024 · Amelia on Genesis Framework · WordPress · Log ind

Translate »
Menu Title