Filtet tevarmer med popkorn

IMG_3311

En hvid filtet tevarmer med popkorn er blevet færdig og er klar til at blive pakket ind i noget fint papir. Det er nemlig en fødselsdagsgave til en som jeg har kær ♥ 

Når man lige er blevet dus med at strikke popkorn er det et ikke særligt svært at lave denne tevarmer. Jeg har ikke brugt meget tid på den på trods af alle de turkise popkorn, da den er strikket på store pinde. 

Filtet tevarmer med turkise popkorn: 

Slå 60 masker op på pinde nr. 5. Strik 5 pinde hvid og herefter starter 1. popkornrække.

1. Popkornrække: strik 3 masker, 1 popkorn, 8 masker, 1 popkorn, 8 masker, 1 popkorn pinden ud.

Strik 8 pinde hvid og herefter en række med popkorn.

2. Popkorn række: Strik 7 masker, 1 popkorn, 8 masker, 1 popkorn pinden ud. 

Strik til arbejdet måler ca. 35 cm langt og ca. 37 cm bredt. 7 rækker med popkorn. Slut med 8 pinde hvid og luk herefter maskerne af. 

Popkorn: Strik 3 masker i en, vend og strik de 3 masker vrang, vend og strik dem ret, vend og strik dem vrang, vend og tag 2 løs af, strik den 3. maske. Træk nu den første løse maske over og derefter den bagerste løse maske over. Ligende opskrift kan findes på youtube.

IMG_3309IMG_3313

Snorene ved popkornene klipper jeg over så jeg kan binde en knude bag hvert popkorn, så kan snorene ikke ses igennem det hvide garn. Når alt er hæftet kommer jeg det i vaskemaskinen sammen med andet strik som tåler 40 grader. Det andet strik er med til at filte tevarmeren. Efter endt vask lægges de 2 stykker ovenpå hinanden på et håndklæde og strækkes godt ud så stykkerne er så ens som muligt. Lad dem tørre ved stuetemperatur, jeg tørrer dem i nærheden af brændeovnen så går det hurtigere. 

IMG_3315

De to stykker syes sammen med lidt store sting, jeg brugte hvidt garn til dette. Den filtede tevarmer er  nu færdig og klar til brug eller til en gave, som jeg skal bruge min til ♥

Forbrug: ca. 3 nøgler Nepal fra Drops  og 1 nøgle kontrastfarve til popkorn.

IMG_3314

// Indlægget indeholder affiliate links. 

Print Friendly, PDF & Email

Om Betina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2024 · Theme by 17th Avenue

Copyright © 2024 · Amelia on Genesis Framework · WordPress · Log ind

Translate »
Menu Title