En fin lille kommode

IMG_3328

For snart meget længe siden købte jeg en fin lille kommode. Jeg faldt for denne lille brune kommode på et marked i Kolding. Jeg var meget heldig for jeg fik den for 150,00kr., hvilket jeg synes er noget af et fund. Den er rigtig fin og også fin i brun hvis man er til det.

image

Jeg faldt over rigtig mange gode sager på markedet i Kolding og vi må da snart derned igen. Den hvide broderede dug bruges i sommerhuset og de gamle sylteglas bruger jeg både her hjemme og i sommerhuset til mel og gryn. Jeg har noget med gamle sylteglas og har efterhånden fået samlet pænt mange i forskellige størrelser. Jeg har svært ved at lade dem stå når jeg ser et, men samler kun de specielle glas nu, tror jeg ♥

IMG_3330

Kommoden blev købt og planen var at den skulle males hvid, men mange planer og projekter kom ind over og kommoden forblev brun. Endelig har jeg fået tid til at male den hvid og den er bare blevet så fin. Den passer lige som det sengebord som jeg har manglet i lang tid. Nu står den fin og hvid ved siden af sengen og den passer så godt ind med de andre ting i vores soveværelse.

IMG_3331IMG_3329

Jeg har først malet den med 2 gange spærrer grunder og derefter med 2 gange hvid glans 50. Derefter har den fået lov til at stå og tørre ordentligt igennem i en uges tid. Derefter blev den flyttet ind i soveværelset og fyldt op med blomster og lidt bøger. 

Tips: Det er en god ide at bruge filtdutter under de ting der skal stå på kommoden.

 

Print Friendly, PDF & Email

Om Betina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2023 · Theme by 17th Avenue

Copyright © 2023 · Amelia on Genesis Framework · WordPress · Log ind

Translate »