Sommerhusliv og sommerferie

Årets sommerferie er endelig startet og længe ventet. Det bliver skønt med 3 ugers ferie lige til at bruge som man lyster. Heldigvis ser det ud som om det gode vejr er med os. Jeg har aldrig kikket så meget på vejrudsigten som i den seneste tid for vi holder ferie her i landet og vi har ikke helt glemt de sidste 2-3 sommerferier med regn, rusk og ikke særlig mange solskinstimer. 

Indtil videre ser det dejligt ud og vi nyder sommerhuslivet med masser af afslapning og hygge. Vi spiser sen morgenmad, lækre frokoster og middage og ind imellem tager vi en time eller to i hængekøjerne og afslutter dagen ved stranden. 

Efter en del års hårdt arbejde er vores dejlige sommerhus endelig blevet som vi gerne ville have det. Jeg må snart have fundet billederne frem fra før vi gik igang med en gennemgribende renovering af sommerhuset. Meget er ændret, køkkenet er flyttet, vægge er flyttet og 2 fine hytter fra Vejle Erhvervsskole er kommet til.

Her er virkelig dejligt og jeg hygger mig lige nu med at indrette det sidste både ude og inde. Den overdækkede terrasse er et dejligt ekstra rum som også bruges når det regner. En vin er plantet i hjørnet så rødderne er ude ( sådan skal den helst plantes) og det er meningen at den skal kravle og gro under taget som et naturligt dække for solen,- der kan blive meget varmt. I går nåede temperaturen op på over 40 grader inde på terrassensen, så vi søgte om på vores morgenterrasse, hvor der var dejlig skygge.

Ind imellem bliver der også tid og rum til kreative aktiviteter, som fx akvarel og jeg har også andre kreaplaner jeg skal igang med, så om aftenen samler fine stykker træ på stranden, som jeg skal bruge til formålet.

                                                                       Rigtig god ferie til Jer ♥

 

Print Friendly, PDF & Email

Om Betina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2024 · Theme by 17th Avenue

Copyright © 2024 · Amelia on Genesis Framework · WordPress · Log ind

Translate »
Menu Title